Novosti o Redmi Note 10 seriji mobitela.

Novosti o Redmi Note 10 seriji mobitela.

Redmi Note već je dugo jedna od najuspješnijih Xiaomijevih linija pametnih telefona . Redmi Note telefoni uvijek su nam nudili lijep dizajn , izvrsne performanse i dobar omjer uloženog i dobivenog.

Prema riječima Xiaomija, mobiteli će biti “najglatkiji ikad”. Također se govori da bi navedena serija mogla imati zaslone sa visokom stopom osvježavanja zaslona. Prošlogodišnji Redmi Note 9 Pro i Pro Max imali su osvježavanje zaslona od 60Hz dok je konkurent Realme 6 Pro već nadogradio svoj zaslon do 90 Hz.

Također je potvrđeno da će serija imati AMOLED zaslone, ali nije sigurno hoćeli svi ili samo određeni modeli koristiti navedenu tehnologiju. Xiaomi je potvrdio da će se zasloni imati osvježavanje od 120Hz ali nije sigurno hoće li svaki uređaj imati ili samo odabrani.

Kruže razne glasine i o kameri uređaja da će Pro modeli imati primarnu kameru od 64Mp sa ultraširokim, makro te dubinskim senzorima ali je Manu Kumar Jain kasnije potvrdio da će jedan od modela imati 108Mp kameru ali nije rekao hoće li senzor biti ograničen na određeni model ali pretpostavlja se da će biti na Redmi Note 10 Pro Max.

Tipster Ishan Agarwal je podjelio neke informacije o tri modela Redmi Note 10 serije. Standarni modeli imaju dvije varijante : 4 GB ram-a + 64 GB prostora za pohranu i 6 GB + 64 GB prostora za pohranu dok Redmi Note Pro dolazi u tri varijante 6 GB + 64GB / 6 GB + 128GB i 8GB + 128 GB.

Od ostalih informacija očekuje se da će nove telefone pokretati Snapdragon , Hi-Res Audio, Gorila Glass i IP52 ocjenu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)