Web dizajn

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-d4d549a8bd042b6c9d0941e48f32d33e' }}

Što je web dizajn

Na prvi pogled, dizajn web stranice posjetitelju izgleda kao vizualni prikazi na web stranici. No činjenica je da je čitav niz tehnika i vještina uključen u stvaranje web stranica kako bi se dobio željeni izgled. Dakle, web dizajn odlučuje o mnogim elementima kao što su izgled, grafika, boje, fontovi, struktura, sadržaj, stilovi teksta, interaktivne funkcije, slike, sučelje, standardizirani kôd itd. To uključuje širok raspon vještina i disciplina. Profesionalni dizajn web stranica je onaj koji održava odgovarajuću ravnotežu u različitim elementima i osigurava dosljednost i cjelovitost dizajna.

Profesionalni dizajn

Dizajn web stranica postao je neizbježan za poslovanje, ističući njegovu prisutnost na modernim konkurentnim tržištima. Sadrži sve informacije kao što su detalji tvrtke, njeni proizvodi ili usluge, kontakti, blogovi i još mnogo toga. Profesionalni web dizajn ima mogućnost stvaranja željenog korporativnog identiteta tvrtke i isporučuje svoju poruku ciljnoj publici. Kreativan dizajn web stranica alat je i za bolji stupanj interakcije, pomoću kojeg tvrtka može postići stalni rast prodaje i prihoda. Štoviše, mrežni web dizajni prilagođeni korisnicima grade povjerenje za proizvode ili usluge, što je ključno za stvaranje stabilne, lojalne korisničke baze.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-f28c49829515ef042378e567dc8620c3' }}

Proces izrade web stranice

01

Planiranje

Dogovaranje zahtjeva koje stranica mora sadržavati sa našim klijentom. Bitno je znati što sve stranica treba sadržavati da bi naš tim mogao pripremiti slijedeću fazu

02

Izrada vizualnog prijedloga

Izrađujemo grafičko rješenje koje u grubim crtama prikazuje kako će stranica zapravo izgledati. U ovoj fazi sadržaj još nije kompletan i može se lako mijenjati prema zahtjevima klijenta.

03

Dodavanje sadržaja

U ovoj fazi prikupljamo sav potreban radni materijal uključujući tekstualne dokumente, slike i video materijal te ga dodajemo na stranicu.

PROCES IZRADE WEB STRANICE

04

Finaliziranje

Stranica je spremna za objavu. Provjerava se funkcionalnost i izgled na različitim web preglednicima. Rade se finalne promjene prije objave stranice.

05

Objava stranice

Stranica se postavlja na vaš server i zakupljenu domenu. Ukoliko nemate domenu i/ili server za smještaj stranice ponudit ćemo vam pomoć i savjete u vezi odabira domene i hosting prostora.

06

SEO Optimizacija

Da biste što bolje bili vidljivi na web pretraživačima poput Google, Yahoo i Bing-a potrebno je da vaša stranica sadrži ključne riječi (keywords) koje će pomoći u boljem pozicioniranju stranice na navedenim pretraživačima.

thin

Obratite nam se s povjerenjem

Ostavite nam poruku i mi ćemo vam se javiti